Ahogy már említettem a kedvenc filmem és könyvem a Csillagainkban a hiba... mindjárt leírom , hogy miért is szeretem annyira, remélem tetszeni fog:

Szereposztás:
Shailene Woodley (Hazel Grace Lancaster)
Ansel Elgort (Augustus Waters)
Nat Wolff (Isaac)
Willem Dafoe (Peter Van Houten)
Laura Dern (Mrs. Lancaster)
Lotte Verbeek (Lidewij Vliegenthart)
Sam Trammell (Mr. Lancaster)
Mike Birbiglia (Patrick)  

Hazel Grace (Shailene Woodley) és Gus (Ansel Elgort) kamaszok, és sok mindenben hasonlítanak egymásra: a furcsát jobban szeretik az átlagosnál, ötletesen, szellemesen, felelőtlenül akarnak élni, és vonakodva, de beletörődnek, hogy az egymás iránt érzett szerelmük egészen új, különös utakra sodorja őket.
Kapcsolatuk rendkívüli. Többek között azért, mert a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában ismerkednek meg; a lány elválaszthatatlan társa egy vontatható kis oxigénpalack, a srácnak pedig már amputálni kellett a lábát. Viharos szenvedélyeik elválaszthatatlanok attól a tudástól, hogy csak a szerelmük tart örökké - ők nem


Írja a PORT.huA Moly.hu véleménye:

A rákellenes csodagyógyszer összezsugorítja a tumort, és biztosít még néhány évet Hazelnek, ám ő így is folyamatosan a végső stádiumban van, és a diagnózisában már megírták az élete utolsó fejezetét. De amikor a támaszcsoportban megjelenő, isteni Augustus Waters képében bekövetkezik a nem várt fordulat, Hazel történetét is át kell írni…
„A csillagainkban a hiba” – John Green eddigi legambiciózusabb és legfájdalmasabb, mélyenszántó, vakmerő, pimasz és kíméletlen műve, lélegzetelállító felfedezőút az élet és a szerelem kacagtató, vérpezsdítő és tragikus birodalmában.

Random vélemények:

  • Imádom ezt a filmet. Ez az a film, amit LÁTNI KELL, mert nem lehet szavakba önteni! Tényleg. Már csak a könyvet szeretném elolvasni :)        
  • Ilyen nálam egy tíz per tízes film. Nem sok filmnek adtam tíz pontot, mert ilyet csak az a film kap nálam, amelyik után felállva teljesen átszellemülök, nem tudok másra gondolni csak arra a filmre. Ilyen volt az Életrevalók is, de ez csak egy a kevés közül. És most már ez a film is ide csatlakozik. Gyönyörű volt, megringatott, és el is sírtam magam....     
  • Nekem is nagyon tetszett a film! Nálam 10/10. Még a megnézése után is a hatása alatt voltam. Minden van benne: szerelem, fájdalom, bánat, öröm, boldogság - és ez ráadásul keverve!
                                                                                                                            
     

 

 

 

 

Joomla Template by Joomla51.com & EasyDesign®